• VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show

O NAMA (2)

Intervent d.o.o. Banja Luka je osnovan sa ciljem da pomogne preduzećima i pojedincima u njihovom poslovnom razvoju, rješavanju operativnih problema i poboljšanjima procesa rada. Naša namjera je  da klijentima ponudimo pomoć u poboljšanju rada na nivou pojedinačnih procesa, pa čak i radnih mjesta.

Naš tim zajedno sa saradnicima želi da Vam pruži podršku i značajno olakša poslovanje sa iskustvom koje posjedujemo iz ekonomije, bankarstva, prava, poslovne administracije. Pored toga, možemo Vam pomoći kod organizacije poslovnih događaja i susreta, organizovanja obuke za Vaše zaposlene, te organizovanje svih drugih poslovnih usluga koje Vam možemo obezbijediti putem naših poslovnih partnera i srtučnih saradnika. Nudimo Vam otvorenu saradnju i predanost u nalaženju najboljih rješenja.

Posebno naglašavamo da klijentima ne nudimo samo gotova rešenja, već svakoj organizaciji pristupamo sa uvažavanjem njene organizacione kulture, prakse i načina rada i u skladu sa tim pronalazimo adekvatna rešenja.

 

Vi dođite, mi preduzimamo!